Resultaten voor chloortabletten zwembad 20 gram

chloortabletten zwembad 20 gram
Interline Zwembad chloortabletten 20 grams 1kg Sport outdoorartikelen online BESLIST.be Ruime keus.
Long 90 tabletten worden gebruikt voor continue dosering van uw zwembad. Zwembad vullen met leidingwater Wij adviseren u om voor het vullen van het zwembad leidingwater te gebruiken. Mini starterspakket voor zwembaden. Een ideaal starterspakket voor zwembaden bestaande uit: 1KG langzaam oplossende chloortabletten 20 gram; 1 chloordrijver; 25 water teststrips; informatiekaart zwemwaterbehandeling.
Interline chloortabletten 20 gram kopen? Frank.
De chloortabletten zorgen ervoor dat de kwaliteit van het water optimaal blijft, door de desinfecterende functie van het chloor. Door het gebruik van de Interline chloortabletten kun je veilig je kinderen in het zwembad laten spelen en je baantjes blijven trekken. Gewicht per tablet: 20 gram.
Interline chloortabletten 20 grams 1 KG chloor voor intex zwembad.
Chloortabletten 20 grams in een pot van 1KG. Chloor zorgt ervoor dat uw zwembad geen kans krijgt om algen of bacterien aan te maken. Het zorgt ervoor dat uw zwembad schoon en helder blijft. Deze chloortabletten zijn geschikt voor zwembaden met een maximale inhoud van 20.000 liter.
bol.com Interline Zwembad Interline chloortabletten 20 grams, 1kg, Interline Speelgoed.
Interline Zwembad Interline chloortabletten 20 grams, 1kg. Chloor tabletten 20 gram 1KG. 4.5 van de 5. Vragen en antwoorden 2. E-mail deze pagina. Chloor 90, 20g Mini tabletten 1 kg Interline. Speciaal voor kleinere zwembaden, opzetbaden, en voor in de whirlpool.
Chloortabletten 20 gram! Chloortabletten tegen algen.
Chloortabletten 20 gram desinfecteert uw zwembadwater! Chloortabletten 20 gram desinfecteren uw zwembadwater en beschermd het tegen bacteriën en algen. De chloortabletten 20 gram zijn langzaam oplosbaar en geschikt voor zacht tot hard water. Doe de chloortabletten in een chloordrijver of skimmer en het chloor verspreidt zich langzaam over het zwembad.
Chloortabletten 20 gram Eur-O-Tab 1 Kg PoolShop Zwembad artikelen Waterbehandeling.
Chloortabletten 20 gram Eur-O-Tab 1 Kg. Gerelateerde artikelen 0. Eur-O-Tabs Chloortabletten gebruiken voor het continu chloreren van zwembadwater. Het gebruik van de tabletten voorkomt onzuiverheden in het water. Eur-O-Tabs is langzaam oplossend, stabiel en kalkvrij. Uitsluitend bestemd als algen en bacteriedodend middel voor de behandeling van en reiniging van privé zwembaden. Regel de pH-waarde van het water tussen 7.0 en 7.4. Eur-O-Tabs bij voorkeur openen en behandelen in open lucht terwijl men uit de wind staat/ Voeg via de skimmer of via een doseervlotter één 20 grams tablet Eur-O-Tabs per 3 m zwembadwater toe niet rechtstreeks in het zwembad om vlekken te voorkomen Nooit water toevoegen aan het product.
Interline zwembad 20 grams chloortabletten 1 kg Sport outdoorartikelen online BESLIST.nl Ruime keus.
Dit pakket is geschikt voor elk zwembad tot 15.000 liter en bevat: 1 kg snel oplossende chloortabletten van 20 gram. Met deze chloortabletten brengt u het chloorgehalte eenvoudig en snel op het juiste peil 1 kg pH-minus voor het verlagen van de ph-waarde.
Pool Power chloortabletten 20 grams 1 kg Pooltopper.nl.
En misschien nog wel het allerbelangrijkste; gebruik nooit andere soorten chloor voor het desinfecteren van het zwembad. Lees altijd de veiligheidsvoorschriften op de verpakking. Kenmerken Pool Power chloortabletten 20 grams. Goedgekeurd chloor voor het gebruik in zwembaden. Verkrijgbaar als 20 grams en 200 grams chloortablet. Ook verkrijgbaar in een 5 kg voordeelverpakking. Stel een vraag. Specificaties Soort Chloortabletten klein tot 20 gram.

Contacteer ons